Nas Loopt Weer 2013

design P. Hagenaar
Partycentrum Keijzer
Dorpsstraat 30 . 2451AR Leimuiden
tel: 0172 508188

Nas Loopt Weer 2013

Wandeldag Leimuiden Nas Loopt Weer:

Voor de derde keer werd in Leimuiden de wandeldag georganiseerd.

Met de naam NAS wordt verwezen naar de bloeiende wandelvereniging  uit de jaren 60 en 70.

Vier jaar geleden hebben wij als fervente wandelaars  NAS weer nieuw leven ingeblazen vandaar de naam: NAS Loopt Weer. Er waren   weer drie mooie afstanden  12,5, 17,5 en 30 KM te lopen. , die vanaf Leimuiden(de poort van het Groene Hart) naar mooie plekjes in de omgeving voeren.

De routes waren weer  bijzonder door het afwisselende karakter : polders, mooie vergezichten , langs watertjes en rivieren  de Drecht en de Amstel. En natuurlijk nog veel meer natuurschoon waar je ogen tekort komt. Dus het was weer echt genieten, misschien zelfs een idee om de verrekijker mee te nemen.

In juni zijn veel wandelliefhebbers aan het oefenen voor lange afstandswandelingen, zoals de Nijmeegse Vierdaagse? en daar is deze dag een mooie aanleiding voor.

Onderweg werden  de wandelaars verwend met allerlei lekkers van onze sponsoren. Het inhalen is altijd een feestelijk gebeuren  met gezellige marsmuziek.

 De start en finish waren weer  bij Partycentrum-Keijzer in Leimuiden , daar was  tevens de fototentoonstelling van de vroegere wandelvereniging NAS.

 

Alle deelnemers kkregen  als herinnering een button met een afbeelding van een gerbera. Ieder jaar heeft de button een andere kleur. Dit jaar gingen  we voor een gele gerbera. De wandelaars , die respectievelijk voor de eerste en tweede keer meelopen kregen  een oranje of paarse button.

En natuurlijk ging  iedereen naar huis met een prachtige gerbera.
Voor een kleine indruk bekijkt u dan eens enkele foto's gemaakt deze dag.
Wilt u meer foto's zien neemt dan eens contact op met de organisatie.