back in Leimuiden:

Na het succes van vorig jaar is zaterdag 2 december classic rock drive-inn discotheek USM weer terug in Leimuiden, Partycentrum Keijzer is de locatie.
Voor de allereerste USM-avonden moeten we terug naar de jaren zeventig. USM maakte furore aan de Willem van de Veldenweg in het voormalige Parochiehuis.
Ook in de wijde omgeving draaide USM, maar het succes was vooral in Leimuiden Daar was de match met het publiek het beste,
de muziek was vooral de stevigere muziek uit de jaren zeventig en tachtig (Queen, Black Sabbath, Supertramp, David Bowie, Lou Reed, Deep Purple, Led Zeppelin en AC/DC),  echte muziek.Eind jaren tachtig strandde de drive-inn zoals in vele plaatsen, het Parochiehuis werd opgeheven. USM (afkorting van Universal Stone Match) bleef echter in de herinnering.

Op de reünie in 2000 in Vriezekoop Leimuiden kwamen ruim 1.500 USM-gangers af. Vriezekoop raakte verstopt door de vele fietsen met achterop een kinderzitje.

Sinds die tijd treedt DJ Piet Plomp weer regelmatig op met zijn maat Christiaan Beuk, dit alles onder het motto “doen waar je zin in hebt, zolang je maar niemand tot last bent”.
Piet Plomp, inmiddels 69,  draait niet alleen muziek, hij is de dominee die zijn parochie toespreekt en de muzikale dienst leidt.

Nu  dus weer terug in Leimuiden, zaterdag 2 december 2023, zaal open 21.00 uur. Plaats van handeling is Partycentrum Keijzer aan de Dorpsstraat te Leimuiden.
Er is geen kaartverkoop, gratis entree. Reserveren gaat niet, kom op tijd, want iedereen kent nog deze uitspraak (vol is vol !!!!!!).

Aanvang: 02 / 12 / 2023 aanvang: 21:00 uur
Locatie: het Café van Partycentrum Keijzer
Adres: Dorpsstraat 30
Woonplaats: Leimuiden