Activiteiten

Rondom het café en het partycentrum worden bij Keijzer diverse evenementen georganiseerd en vinden er veel activiteiten plaats. Zo is het Sprietlopen al jaren een groot succes en komen er altijd veel mensen af op het Kunstspektakel. Voor het NK Bonaken komen mensen uit alle provincies naar het Leimuidense café.

 

Sprietlopen

Op de eerste zaterdag in de kermisweek van het jaar 2003 werd een eeuwenoude Leimuidense traditie geherintroduceerd, namelijk het sprietlopen over de Drecht. In samenwerking met het Oranje-comité was Café Keijzer verantwoordelijk voor de organisatie. In 1986 was dit evenement voor het laatst gehouden en gezien de grote animo in 2003 is deze periode veel te lang geweest.

In de daaropvolgende jaren is de belangstelling voor het sprietlopen alleen maar toegenomen. Jaarlijks wagen meer dan 100 mensen een poging de Drecht over te steken zonder nat te worden. klik hier voor kampioenschappen sprietlopen 2015.

Kunstspektakel

Het Kunstspektakel vond jaarlijks plaats op zondag tijdens de Rabofietssponsortocht in de maand juni. Living statues, portretschilderen, boetseerdemonstraties, live schilderen, van alles was mogelijk.

Bekijk hier de flyer van het kunstspektakel 2015.

NK Bonaken

In november 2000 werd bij Keijzer het eerste Nederlandse kampioenschap Bonaken gehouden. Het werd een groot succes. Het evenement startte toen met bijna 60 deelnemers. In 2001 waren er al 80 deelnemers en in 2002 werd de honderd gepasseerd. Het kampioenschap kent inmiddels een vaste plaats op de kalender: de eerste zaterdag in de maand november.

Het kampioenschap wordt georganiseerd door de Keijzerlijke Nederlandse Bonaken Bond (KNBB). Erevoorzitter is Leen Zemel, zelf een actief deelnemer aan het kampioenschap. Het presidium van de bond maakt er ieder jaar weer een happening van en er is grote belangstelling van de media. Bij de start van het kampioenschap heeft het presidium in het radioprogramma Spijkers met Koppen uitleg kunnen geven. Hoewel de uitleg niet helemaal besteed was aan de presentatoren Dolf Jansen en Felix Meurders werd het een vermakelijk programma.

Voor meer informatie over spelregels, actuele zaken etc.: www.bonaken.nl

Verenigingen

Keijzer is op de volgende dagen het thuishonk van diverse verenigingen:
Maandagavond, biljartzaal : Biljartvereniging RBV bondscompetities
Maandagavond, partycentrum : bridgevereniging Bridge 86
Dinsdagavond, biljartzaal : Connexxion, chauffeursbiljartvereniging
Woensdagmiddag, partycentrum : seniorenkaartclub
Donderdagvond, biljartzaal : onderlinge competities RBV
Vrijdagmiddag, biljartzaal : seniorencompetities RBV

Ook sponsort Keijzer hét voetbalteam S.V. Keijzer (Kickers’69 1 uit Leimuiden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Dorpsstraat 30
2451 AR Leimuiden

Tel: (0172) 50 81 88
Email: info@partycentrum-keijzer.nl
Facebook