Biljart vereniging de Tuinderij

Verslag Biljart vereniging de Tuinderij week 7,

Wederom werd er gisteren stevig gestreden op het blauwe laken. Er waren 6 leden niet aanwezig , waar van Witte Cees de beste smoes had , namelijk zijn vrouw moest opnieuw opgestart worden? Maar het gaat gelukkig weer goed met haar. In overleg met Kenneth is hij verwijderd uit de lijst zodat een ieder het zelfde aantal partijen speelt, dit om competitievervalsing te voorkomen. ( mooi scrabble woord trouwens)

Uiteindelijk waren er toch nog negen wedstrijden te creëren. Onze Amsterdamse Peter E. speelt een halve competitie, en neemt dit nogal serieus en gaat daarom ook maar in 15 beurten uit. Jan E. was zijn slachtoffer deze keer. Ook Leo de kippenwitter v R. was weer aardig op dreef en stuurde Jos D. jankend naar zijn nest in 16 beurten. Gelukkig heeft Jos er wel een gewonnen gisteravond, namelijk Piet M. werd aan de zege kar geknoopt na de twintigste beurt. Dick de Grutter d K. is aan een inhaal race begonnen, maar dit komt nog niet tot uiting in de uitslagen. Onze voorzitter Henk v A. werd door Henkie SRV geslacht in 29 beurten. Omdat Henk zwak uitgedrukt nogal matig speelde ,dacht ik ook wel een kans te maken. Dit werd een bloedstollende partij die dank zij de uitstekende leiding van Piet v Z. in een gelijkspel uitmondde. Anneke H. deed goede zaken zowel achter de bar als op het laken en won haar laatste partijen. Jack de L. kwam een keer in touw en was in tweeëntwintig beurten uit. Onze trouwste supporter Kees de L. was ook weer van de partij , ik weet nog niet of hij voor ons sprankelende spel komt of gewoon toch voor het bier.

Volgende week de 25e hebben we er nog drie in de eerste ronden en 5 in de tweede te spelen, weer een duo achter de bar 5 tafels en misschien de wedstrijd tafel tot onze beschikking. Tot volgende week.

Vr Gr Johan.

stand biljartver. de Tuinderij

Dorpsstraat 30
2451 AR Leimuiden

Tel: (0172) 50 81 88
Email: info@partycentrum-keijzer.nl
Facebook