Biljart vereniging de Tuinderij

Verslag week 11

Dinsdagavond viel het direct al op dat het vrij rustig was bij Sjaak, het licht branden niet en ook de deur zat dicht. Dat word nog wat om iets op papier te krijgen over deze avond dacht ik nog terwijl ik weer huiswaarts liep. Dus zit ik hier na te denken wat er nu eigenlijk in zo’n korte tijd niet alleen Nederland maar de hele wereld op zijn kop heeft gezet. Als je het nieuws volgt (en er is geen ontkomen aan) op welke zender dan ook , dan zie en hoor je hoe snel dit Corona virus om zich heen grijpt. In het begin en zelfs nu nog steeds zijn er mensen die niet beseffen dat het echt ernst is. Niet het aantal mensen die ziek zullen worden en ook niet het aantal mensen die zullen overlijden is verontrustend, maar vooral de snelheid waar mee het gepaard gaat.
Ik wil niet op de plek van het bestuur gaan zitten ,maar ik denk dat 7 april niet haalbaar zal zijn en we eerder in maanden moeten gaan denken. Dan volgen hier nog een paar tips voor diegene die net als ik in vrijwillige thuis isolatie zitten. (niks aan de hand hoor)
1: Bekijk dit filmpje dan krijg je een idee hoe snel iets zich kan verspreide. ( is niet weten schappelijk onderbouwd maar geeft een mooi beeld ) https://www.youtube.com/watch?v=koNlSaR20Aw
2: Flikker drie puzzels die je al eens gemaakt had door elkaar en zoek dat maar eens uit. En probeer ze dan gelijk tijdig op te lossen als je tafel te klein is ga je verder op de grond.
3: Maak geen ruzie met je vrouw/man want je zit voorlopig nog even met elkaar opgescheept, en je wint het toch nooit.
4: Bel eens een oude bekende op, die weet ook van ellende niet wat hij/zij doen moet. Kan echt heel leuk zijn.
5: Ga je oude kranten uitvouwen en in repen snijden, toiletpapier schijnt nog steeds een dingetje te zijn.
6: Ruim je zolder eens op dan kom je vanzelf op nummer 7.
7: Ga nu toch eens die oude Foto’s uitzoeken.
8: Maak eens dat recept wat je altijd al het willen maken.
9: Bij mooi weer wandel eens een stukje. ( nu mag het nog)
10 : Kijk eens op you tube naar biljarters die het wel kunnen.

Tot ziens vr Gr Johan & Wees alert, voor je zelf en je dierbare naaste.

Om in deze dagen toch met iets leuks te komen heb ik in overleg met het bestuur besloten de beste drie( was al geen geheim meer) van de afgelopen competitie bekend te maken. En omdat dit altijd een feestje hoort te zijn heb ik nu ook een fles bubbels, die trouwens zwaar over de datum was, open getrokken. Het normaliter al niet te hachelen dus nu zeker niet, maar het staat zo feestelijk.

Dus hier ( trom geroffel) komt de totaal uitslag van ronde een en twee.
Op de derde plaats is geëindigd good old :Piet van Zaal. We zijn er met z’n alle ingestonken bij Piet. Hij maar vertellen dat hij blind is aan een oog, Ik geloof er niks van, en hoort ook nog alles.
Op de tweede plaats onze voorzitter : Henk van Amsterdam Als je zo slecht biljart dat je moyenne in zakt, en je word dan toch nog tweede, dan heb je wel bepaalde kwaliteiten.
Op de Eerste plaats onze Snorrenmans : Aad Rodenburg Een eervolle vermelding is op zijn plaats, Aad was een van de weinige die zijn moyenne wist te verbeteren.
Het is de bedoeling dat als de competitie weer aanvangt er gelijk die avond, onder luid applaus natuurlijk, deze heren geridderd gaan worden of zo iets.
De Feestavond die gepland was zal zeer waarschijnlijk dit jaar niet doorgaan. Zo zie je dat elk nadeel ook een voordeel op levert, namelijk Jack kan nog een jaartje door sparen voor nog een groter feest.
Nog steeds, maar gelukkig niet zo heel vaak zie je in deze gekke tijd, vooral jeugdige die geen afstand van elkaar houden. Vandaar het gezegde : van hun moet je het niet hebben. Maar je kan het wel van ze krijgen!

Let op je zelf en elkaar.

Vr Gr Johan

stand biljartver. de Tuinderij

Dorpsstraat 30
2451 AR Leimuiden

Tel: (0172) 50 81 88
Email: info@partycentrum-keijzer.nl
Facebook