Biljartcentrum

De biljartzaal is ingericht met zeven biljarttafels. Alle biljarttafels zijn medio augustus 2014 vervangen door Gabriels tafels. De biljartzaal is de thuisbasis van de biljartverenigingen RBV en Connexxion. Daarnaast is de zaal voor iedereen beschikbaar, om op een vrije dag of avond een partijtje te spelen.

Als u even de tijd neemt om de foto`s rechts te bekijken dan zult op 2 foto´s de nieuwe tafels de revu zien passeren.

Avondje uit:

Voor wie eens wat anders wil: De biljartzaal biedt een uitstekende gelegenheid voor een avondje uit. Met uw bedrijf of familie kunt u een eigen biljarttoernooi organiseren. Daarvoor is het beslist niet nodig dat de deelnemers de biljartkunst eigen zijn. Er zijn diverse biljartspelen aanwezig zoals een vlotbrug, een marmottenbak, blokken etc. Ook met ongeoefende biljarters is dan een heel gezellige avond te organiseren.

En een heel gezellige biljartavond of middag is bij Keijzer prima te combineren met een diner/etentje in het partycentrum of in het café!

Biljartvereniging R.B.V. en Connexxion.

Voor informatie over de biljartverenigingen kunt u bij Keijzer terecht die zal u doorverwijzen naar de mensen die u van de juiste informatie kunnen voorzien.
Wilt u meer weten over de officiële bondscompetitie: onder aan de site ziet u knoppen naar diverse linken.

Amacitia

Van september tot en met mei huurt deze Heeren club  elke derde dinsdag van de maand de gehele biljart zaal af.
Zodoende kan er dus elke derde dinsdag van de maand van ongeveer 13:00 uur niet vrij gebiljart worden.

Openingstijden

Zes dagen van de week vanaf 9.00 uur, ook in het weekend. (het biljartcentrum is op maandag gesloten) Op maandag avond is het ook eventueel mogelijk om te  biljarten. Als u zeker wilt zijn van een plaatsje reserveert u dan even. Dinsdag avond zijn de biljarts gereserveerd voor  Connexxion. Donderdag avond en vrijdag middag zijn de biljarts gereserveerd voor RBV.  Voor evenementen die u ruim van te voren bespreekt kunt u (als we tenminste aan u wensen kunnen voldoen qua datum|) alle dagen van de week terecht.

Vrij biljarten:

Om er zeker van te zijn dat er een biljart voor u vrij is, is het verstandig om te reserveren.

 

Dorpsstraat 30
2451 AR Leimuiden

Tel: (0172) 50 81 88
Email: info@partycentrum-keijzer.nl
Facebook